Колектив Одеського національного морського університет вітає з днем народження Проректора з наукового -педагогічної роботи , кандидата технічних наук, професора ОНМУ, відомого своїм великим серцем та безмежною любовʼю до рідного університету - Олександра Миколайовича Шумило!

Олександре Миколайовичу, ваша безцінна праця та увага до кожного з нас є невичерпним джерелом натхнення для усього колективу. Ви втілюєте в собі найкращі якості лідера, надаючи важливу підтримку та допомогу у розвитку кожного співробітника. Завдяки вашій енергії та відданості, університет розвивається, процвітає та набуває нових висот!

У багатьох країнах світу можно знайти випускника ОНМУ, який асоціює наш університет з Вами і передає Вам свої щирі вітання!

Бажаємо вам міцного здоров'я, радості, натхнення у всіх справах, що ви робите та здійснення всіх мрій! Хай кожен ваш день буде наповнений новими здобутками та позитивними емоціями. Нехай цей день принесе вам теплі слова, усмішки та незабутні моменти радості разом з рідними та колегами.

Від щирого серця вітаємо з днем народження!

Наверх

background