Підписано меморандуми між Іллічівським портом і Одеським національним морським університетом. Ці документи являють собою угоду про наміри співпрацювати в сфері виробництва і науки. Документи діють в рамках цільової науково-технічної програми стратегічного розвитку порту до 2018 року.

Підписання документів відбувалося в стінах університету. У церемонії брали участь з боку порту директор ДП «ІМТП» Сергій Крижановський, його заступники з виробничої діяльності Олексій Меркт і по економіці і фінансам Оксана Галина. З боку ОНМУ - його ректор, доктор технічних наук, професор Сергій Руденко та проректор з наукової роботи Олексій Немчук.

Суть документів викладена в їхніх назвах. Це - «Оптимізація структури парку портового перевантажувального обладнання», «Перспективна схема розвитку причалів з №5 по №10 (включно): їх тилової зони» і Положення «Про навчально-науково-виробничому центрі між ДП« ІМТП »і ОНМУ».

Між названими двома сторонами настільки масштабні за значимістю меморандуми підписуються вперше. Вони охоплюють багато сторін комплексної діяльності порту і вузу. У них міститься план співпраці і дані про структури, які належить створити спільно. Авторами ідеї про співпрацю галузевих виробничників і науковців є керівництво Іллічівського порту. Сергій Крижанівський пояснює це тим, що виробництво і наука повинні йти рука об руку. Я могу порекомендовать это приватное видео так как и сам его частенько пересматриваю. В этой рубрике собрана большая коллекция частного порно, которое не встретишь нигде на других сайтах. Так что вы точно должны это видео посмотреть!

Наверх

background