30 вересня 2016 року в приміщенні Інституту сучасного управління та бізнесу відбулася презентація книги «Митно-транспортні операції в системі морських перевезень». Книга створена колективом авторів кафедри «Комерційне забезпечення транспортних процесів» Одеського національного морського університету: Онищенко С.П, Шпак Н.Г., Коробковою О.М., Пітерською В.М. і Вільшанюк М.С.

Учасниками та гостями презентаційного заходу стали автори книги і студенти факультету «Транспортних технологій і систем».


Створення книги було продиктовано необхідністю звести воєдино і систематизувати матеріал по митно-транспортних операціях на морському транспорті, подавши інформацію лаконічно, чітко і послідовно.

Процес проходження вантажів через порт є багатофункціональною процедурою, яка складається з комплексу митних і транспортних операцій. Заходження судна в порт – спеціальна митна процедура, яка передбачає порядок митного оформлення та контролю, як судна, так і суднових запасів і екіпажу.

Особливий інтерес у студентів викликали питання, пов'язані з митними процедурами на морському транспорті, а саме: документи, необхідні для митного оформлення суден і товарів, що переміщуються морськими судами, порядок застосування вільної практики, митне оформлення суднових запасів і вантажів в контейнерах.

Представлена книга без сумніву може стати хорошим помічником для студентів, що бажають досконально розбиратися в специфіці здійснення митно-транспортних операцій в системі морських перевезень, а також при вивченні дисциплін «Митно-транспортні операції», «Митно-брокерські операції» та ін.

Наш секс шоп eros69 в Украине предлагает товары не только для заядлых холостяков, но и для партнеров, желающих обновить или придать остроты своим отношениям http://eros69.com.ua/ В нашем интернте сексшопе можно недорого купить игрушки для секса и эротическое белье. Интим-магазин (секс шоп). Как часто мы миримся с серой и унылой повседневностью, не зная, что все может быть иначе.

Наверх

background