19 жовтня представник ГО «Ліга інтернів» Юлія Телешова презентувала програму стажування у Верховній Раді України студентам ОНМУ. В рамках свого виступу Юлія Телешова ознайомила із вимогами до конкурсантів, умовами стажування та перспективами працевлаштування.

До стажування запросили студентів старших курсів управлінських та юридичних спеціальностей. Відбір стажерів проходить на конкурсній основі на базі диплома бакалавра.

ГО «Ліга інтернів» заснована у травні 2009 року як об’єднання випускників Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади. У перші роки існування основною метою діяльності організації став розвиток Програми стажування, налагодження співпраці та підтримка зв’язків між її випускниками, пошук додаткових джерел фінансування. Сьогодні організація об’єднує майже дві сотні осіб та працює у кількох напрямках (детальніше тут ).

Презентуючи програму, представник «Ліги інтернів» наголосила, що її метою є надання можливості для молоді зі всієї України долучитися до законотворчого процесу, отримати досвід роботи в державних органах і створити умови зростання у професійній кар'єрі.

Програма передбачає 6 місяців стажування в одному із структурних підрозділів Верховної Ради України, щотижневі зустрічі з керівними діячами сучасності, ексклюзивні лекції, тренінги та навчальні курси, екскурсії до державних установ. По закінченню стажування учасники набувають досвід роботи в державних органах влади, участі в законотворчих процесах, можливості для подальшого професійного розвитку і старту кар’єри.

Зацікавлені представленою програмою студенти мають готуватися до участі.

Наверх

background