15 грудня 2017 року голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк, перебуваючи з робочою поїздкою в Одеській області, зустрівся з ректором Одеського національного морського університету Сергієм Руденком.

Керівники обговорили питання підготовки молодих кадрів. Зокрема, Михайло Ноняк цікавився, які практичні навики здобувають під час навчання студенти університету. Голова Служби запросив керівництво університету до співпраці як у сфері підготовки фахівців, так і до аналізу та розробки нормативно-правової бази.

Також очільник Служби запропонував укласти угоду про проходження практики студентів Одеського національного морського університету в Укртрансбезпеці. У обговоренні прийняли участь директор навчально-наукового інституту морського флоту ОНМУ Олександро Шумило та заступник директора Олег Логінов.

Голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк неодноразово наголошував, що одним зі своїх пріоритетних завдань як керівника вважає створення команди справжніх професіоналів, націленої на високий результат. А без залучення молодих, амбітних фахівців це неможливо. Саме тому Голова Служби приділяє багато уваги зустрічам зі студентами профільних навчальних закладів, зокрема Одеського національного морського університету. Розповівши про функції і завдання Служби, про перспективи її розвитку і запросив випускників університету на практику в Укртрансбезпеку.

Наверх

background