У минулу суботу 17.02.2018 р. в Одеському національному морському університеті в рамках роботи Клубу "Лідерство. Успіх. Бізнес" стартувала Підготовка до ЗНО старшокласників, що мріють стати Водниками.

За підсумками першої зустрічі нові члени Клубу в найдоступнішій, зрозумілій і цікавій формі довідалися від Анатолія Михайловича Холоденко про секрети успішної здачі ЗНО з Математики, а також поліпшили навички в розв'язанні складних і каверзних завдань.

Познайомилися із заступником директора Навчально-наукового інституту морського флоту (колишній Судномеханічний факультет) Олегом Володимировичем Логіновим, який представив одні з найбільш затребуваних спеціальностей нашого ВНЗ – 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (ведеться навчання за освітньою програмою "Експлуатація суднового електрообладнання та засобів автоматики"), 271 Річковий та морський транспорт (ведеться навчання за освітніми програмами "Судноводіння", "Експлуатація суднових енергетичних установок").

Довідалися про умови вступу на дані спеціальності, основні дисципліни, що вивчаються, можливості подальшого працевлаштування.

Наступна зустріч КЛУБу відбудеться в суботу 24 лютого 2018 р. о 12.00 підготовка до ЗНО з української мови та літератури. Її проведе Олена Петрівна Гогуленко, старший викладач кафедри "Українознавство, історико-правові та язикові дисципліни".

Також продовжимо знайомство зі спеціальностями ОНМУ. Цього разу будуть представлені спеціальності Факультету воднотранспортних і шельфових споруд і Факультету портового інжинірингу.

Участь у КЛУБі БЕЗКОШТОВНА.

Вважаємо, що членство в КЛУБі – гарний крок на шляху від школяра до Водника! Приєднуйтесь!

Наверх

background