24.02.2018 р. в Одеському національному морському університеті пройшла друга зустріч учасників Клубу "Лідерство. Успіх. Бізнес", у ході якої старшокласники, що мріють стати Водниками, продовжили курс підготовки до успішної здачі ЗНО .

Цього разу учасники Клубу готувалися до ЗНО з української мови та літератури. Про тонкощі завдань та відповіді на них по дисципліні, яка важлива абсолютно для всіх абітурієнтів, розповіла Гогуленко Олена Петрівна старший викладач кафедри "Українознавство, історико-правові та язикові дисципліни".

На зустріч також прийшли представники трьох спеціальностей ОНМУ.

Мироненко Ігор Миколайович декан факультету воднотранспортних і шельфових споруджень (колишній гідротехнічний факультет) розповів про спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія і 194 Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології .

Галевський Володимир Володимирович – викладач кафедри "Підйомно-транспортні машини та інжиніринг портового технологічного обладнання" факультету портового інжинірингу (колишній факультет механізації портів) розповів про спеціальність 133 Галузеве машинобудування, у рамках якої ведеться навчання по освітній програмі "Експлуатація портового перевантажувального обладнання".

Учасники Клубу довідалися про особливості навчання даним спеціальностям, майбутні місця роботи, про виробничі практики студентів, лабораторії на факультетах.

Наступна зустріч Клубу відбудеться в суботу 10 березня 2018 р. о 12.00 – продовження підготовки до ЗНО з математики. Її проведе Анатолій Михайлович Холоденко, доцент кафедри "Математика, фізика та астрономія" .

Також продовжимо знайомство зі спеціальностями ОНМУ. Цього разу будуть представлені спеціальності Навчально-наукового інституту морського бізнесу .

Участь у КЛУБі БЕЗКОШТОВНА.

Вважаємо, що членство в КЛУБі – гарний крок на шляху від школяра до водника! Приєднуйтесь!

Наверх

background