10.03.2018 р. в Одеському національному морському університеті відбулася третя зустріч учасників Клубу "Лідерство. Успіх. Бізнес". Старшокласники, що мріють стати Водниками, продовжили готуватися до успішної здачі ЗНО з математики. Допомагав їм у цьому талановитий педагог-математик Анатолій Михайлович Холоденко, доцент кафедри "Математика, фізика та астрономія".

На цій зустрічі були представлені спеціальності найбільшого підрозділу ОНМУ - Навчально-наукового інституту морського бізнесу , в межах якого ведеться підготовка за наступними спеціальностями: 051 Економіка , 073 Менеджмент , 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність , 242 Туризм , 275 Транспортні технології .

Учасники Клубу довідалися про переваги спеціальностей та особливості навчання ним, наявних місцях виробничих практик та майбутніх місцях роботи. Наступна зустріч Клубу відбудеться в неділю 18 березня 2018 р. о 12.00 – підготовка до ЗНО з англійської мови. Її проведе Олена Вікторівна Москалюк, кандидат педагогічних наук, викладач кафедри "Професійна англійська мова" .

Також продовжимо знайомство зі спеціальностями ОНМУ. Цього разу будуть представлені спеціальності Навчально-наукового морського гуманітарного інституту .

Участь у КЛУБі БЕЗКОШТОВНА.

Вважаємо, що членство в КЛУБі – гарний крок на шляху від школяра до Водника! Приєднуйтеся!

Наверх

background