15 червня 2018 року в Одеському національному морському університеті в рамках місії представників підприємницьких та академічних кіл Словаччини відбулася робоча зустріч заступника Міністра закордонних та європейських справ Словацької Республіки з питань економічного співробітництва пана Душана Матулая зі співробітниками університету.

У зустрічі приймали участь Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Сівачек Юрай, Перший секретар Посольства Словацької Республіки в Україні Крайчов Соня, директор «Market centrum s.r.o» Мозолак Роман, Перший Віце–президент «IT Asociacia Slovenska» Леловски Маріо, представник компанії «LL Consulting» Прохазка Міхал, проректор Вищого навчального закладу економіки і менеджменту, громадського управління м. Братислава Філіп Станіслав.

З боку Одеського національного університету у зустрічі приймали участь проректор з наукової роботи ОНМУ Немчук Олексій Олегович, завідуючий кафедрою «Технічна кібернетика ім. проф. Р.В. Меркта» Загребнюк Віктор Іванович, представники відділу міжнародних зв’язків ОНМУ, викладачі та студенти факультету суднобудування, інформаційних технологій та системотехніки й навчально–наукового інституту морського флоту ОНМУ.

Гості презентували міжнародний освітні проект та запросили до співпраці Одеський національний морський університет в підготовці магістрів в сфері ІТ та бізнес–аналітики з подальшим отриманням подвійних дипломів.

Пропозиція викликала живий інтерес, як у студентів, так і у викладачів університету. Було багато запитань, на які гості відповіли в повному обсязі.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з освітніми закладами Словаччини.

Наверх

background