1 вересня 2018 року в Одеському національному морському університеті відбулись урочисті заходи з нагоди початку нового навчального року.

Зранку університет зустрічав студентів-першокурсників та їх батьків, які наповнили його своїми дзвінкими голосами та щирими посмішками. Студенти знайомилися зі своїми кураторами, викладачами та однокурсниками, фотографувалися і далі були запрошені до внутрішнього дворику університету на урочисті привітання керівництва ОНМУ.

Нове покоління студентів «Водного» та їх батьків привітали ректор ОНМУ Руденко Сергій Васильович, проректори, директора інститутів та декани факультетів. Вони побажали першокурсниками успіхів в майбутній навчальній діяльності та наполегливості у здійсненні своїх мрій на обраному професійному шляху. Також перед студентами виступили представники Студентського самоврядування ОНМУ, Голова студентського профкому ОНМУ , настоятель храму мучениці Олександри при ОНМУ та інші представники керівництва університету.

По закінченні заходу директори інститутів та декани факультетів запросили першокурсників та їх батьків на урочисті збори до аудиторій для ознайомлення з внутрішніми правилами ОНМУ та найближчими перспективами нового студентського життя.

Наверх

background