26 – 28 вересня 2018 року в Одесі на території Одеського морвокзалу відбувся XXI Міжнародний Чорноморський транспортний форум 2018, який об’єднав XXI Міжнародну виставку з транспорту і логістики «ТрансУкраїна 2018», Міжнародну спеціалізовану виставку «Трансрейл Україна 2018», Спеціалізовану виставку «Комерційний і муніципальний транспорт 2018», XXI міжнародну конференцію «Транспортна система України в системі трансконтинентальних транспортних маршрутів», а також XV Міжнародну виставку з судноплавства, суднобудування та розвитку портів «Одеса 2018».

Форум проводився за підтримки Міністерства інфраструктури України, Адміністрації морських портів України, міжурядових організацій BASPA, BINSA, Європейської бізнес асоціації EBA, асоціацій «Укрпорт», «Укрсудпром», ФРТУ, Одеської обласної державної адміністрації, Одеської міської ради.

Організаторами форуму виступили компанія «МедіаКомпас Україна» та міжнародний морський журнал «Судоходство».

Одеський національний морський університет традиційно брав участь у виставковій програмі Форуму. В межах програми відбувалось спілкування учасників і відвідувачів виставки, які мали широкі можливості зустрітися на стендах компаній та обмінятися досвідом роботи й презентувати свої послуги в різних галузях транспортного забезпечення та логістики. Окрім виставки, робочі дні учасників заходів були наповнені виїзними засіданнями, проведенням конференцій та круглих столів. Так, 27 вересня 2018 року відбувся Круглий стіл по підготовці та дипломуванню моряків «Актуальні питання сектору морського рекрутингу» та конференція «Сьогодення та майбутнє українських портів і транспортної галузі взагалі».

По завершенню роботи виставки організатори урочисто нагородили всіх учасників дипломами.

Одеський національний морський університет висловлює подяку організаторам Форуму - компанії «МедіаКомпас Україна», за надану можливість презентації освітніх послуг на виставці та створення сприятливих та комфортних умов для роботи, а також міжнародний морський журнал «Судоходство» та газети «Моряк України», «Морська правда» - за інформаційну підтримку під час проведення виставки.

Наверх

background