30 листопада 2018 року ОНМУ відвідали разом зі своїм куратором А.С. Лижиним студенти Чорноморського морського коледжу. Студенти навчаються за галуззю знань «Механічна інженерія» і закінчують коледж в 2019 році. Їх в першу чергу зацікавила можливість навчання в ОНМУ за скороченою програмою бакалавра (2 роки навчання) на спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» (освітня програма «Експлуатація портового перевантажувального обладнання»), яка буде відкрита на Факультеті портового інжинірингу в 2019 році.

На запитання студентів відповіли декан факультету доц. Олександр Кібаков і начальник навчального-методичного відділу ОНМУ доц. Ігор Герасимов. Вони ознайомили гостей з навчальним планом і програмою вступних іспитів на спеціальність 133 і провели екскурсію по університету.

Студенти відвідали лабораторії кафедри «Підйомно-транспортні машини і інжиніринг портового технологічного устаткування», дослідний басейн і аеродинамічну трубу кафедри ТіПК ім. проф. Ю.Л.Воробьева, побачили в дії встановлене там обладнання, відвідали спортивний комплекс університету, пограли в настільний теніс.

Також студенти оглянули виставку фоторобіт студентів та співробітників ОНМУ, присвячену його 88-річчю, науково-технічну бібліотеку, а також пообідали в університетському кафе.

Зі студентами поспілкувалися зав. кафедрою ТіПК доц. Олександр Демидюк, зав. кафедрою ФВіС доц. Ірина Панасюк, викладачі кафедри ПТМіІПТО Ігор Мішустін і Юрій Толмачов.

Детальна інформація про спціальність

Наверх

background