22-24 травня 2019 р. в Одеському національному морському університеті пройшла ІХ Міжнародна науково-практична конференція «ТРАНСПОРТ І ЛОГІСТИКА: ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ».

    Організатори конференції:
  1. Інститут транспорту і логістики Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля (СНУ ім. В. Даля, м. Сєвєродонецьк).
  2. Навчально-науковий інститут Морського бізнесу Одеського національного морського університету (ОНМУ, м. Одеса).
  3. Державний університет інфраструктури та технологій (ДУІТ, м. Київ)
  4. Вільнюський технічний університет ім. Гедімінаса (Литва, м. Вільнюс).

В Одеському національному морському університеті ця конференція проходить 3-ій рік поспіль. Перші два роки конференцію організовувала кафедра «Експлуатація флоту і технологія морських перевезень» під керівництвом д.т.н., проф. Шибаєва О.Г.

У цьому році естафету прийняла кафедра «Експлуатація портів і технологія вантажних робіт» під керівництвом д.т.н., доц. Кириллової О.В. (Елена Кириллова).

В роботі конференції приймали участь (очно і заочно) більш ніж 150 учасників – представників 33 вищих навчальних закладів і підприємств УКРАЇНИ, БІЛОРУСІ, ГРУЗІЇ, ЛАТВІЇ, ЧЕСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ, СЛОВАЧЧИНИ, ПОЛЬЩІ і США.

Конференція об'єднала людей, професійно пов’язаних з транспортною галуззю; людей, які щиро зацікавлені у розвитку транспортних систем і технологій, транспортної і морської логістики.

Конференція пройшла у теплій, дружній і професійній атмосфері, за що ми щиро вдячні усім нашим учасникам!

Наверх

background