6 вересня ТIС відзначала двадцятип'ятирічний ювілей компанії. 25 років тому з одного покинутого причалу компанія «з нуля» самостійно побудувала найбільший і найтехнологічніший порт у країні. Протягом останніх років TIС утримує лідерство по вантажообігу в Україні. У 2018 році ТІС обробив 25,6 млн тонн або п'яту частину всіх вантажів. А за 8 місяців 2019 року наростив вантажообіг ще на 37% - до 20,5 млн тонн.

Свято почалося з фільму про те, що таке морський порт і чому він такий важливий для кожного - адже саме через порт десятки тисяч звичних товарів і продуктів потрапляють до мільйонів українців. На святі згадали і подякували засновника компанії і її багаторічного керівника Олексія Михайловича Ставніцера. У його честь суда та поїзди, які стояли в ТІС, дали символічний «гудок». Також прямо на великій сцені відзначили кращих працівників порту, які працюють в компанії чи не з першого дня її заснування.

Для гостей було організоване неймовірне світлове шоу п'яти елементів, а також концерт неповторної Злати Огневич, ліричного Бумбокса і енергійних Franz Ferdinand.

Дякуємо керівництву компанії TIС за можливість студентам і викладачам Одеського національного морського університету відвідати такий грандіозний захід.

Бажаємо процвітання та успіхів у бізнесі, розширення, зміцнення своїх позицій і збереження лідерства в портовій галузі України!

Наверх

background