ШАНОВНІ СТУДЕНТИ, СЛУХАЧІ КУРСІВ, АСПІРАНТИ ТА ДОКТОРАНТИ, ЩО ЗДОБУВАЮТЬ ВИЩУ ОСВІТУ В ОДЕСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ МОРСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

Повідомляємо, що з метою запобігання поширенню на території України пандемії коронавирусной інфекції COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2, та з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 р. рішенням Уряду України на усій території України з 12.03.2020 р. по 03.04.2020 р. установлюється карантин.

Терміни карантину може змінюватись в залежності від епідеміологічної ситуації в Україні (на сьогодні - до 24.04.2020 р. за рішенням Уряду).

Під час карантину здобувачам освіти забороняється відвідувати заклади освіти.

    Крім того передбачена:
  • відмова від проведення та участі у масових заходах в приміщеннях та на території закладів освіти олімпіад, змагань, конкурсів, виставок тощо;
  • обмеження або відмова від запланованих нарад, перевірок, експертиз до нормалізації епідемічної ситуації;
  • проведення занять за допомогою дистанційних технологій;
  • часткове переведення працівників на дистанційну роботу
  • З більш докладною інформацією, а також відповідними наказами ректора ОНМУ, можливо ознайомитись на офіційному сайті Університету.

    Освітній процес для вас буде здійснюватись з використанням технологій дистанційного доступу до навчальних матеріалів, а також комунікацій з викладачами засобами мережевих месенджерів та електронної пошти.

    За цим посиланням ви маєте змогу дізнатися про Cектор дистанційного навчання ОНМУ.

    Щоб потрапити на сайт Системи дистанційного навчання ОНМУ клацніть тут.

    Також, ви можете звернутись з питаннями до деканатів інститутів і факультетів Університету за адресами електронних пошт.

Наверх

background