23 квітня 2020 року вперше в онлайн форматі Zoom-конференції була проведена IX Всеукраїнська конференція студентів та молодих вчених «Проблеми і перспективи розвитку транспорту», організована ⚓ Одеським національним морським університетом ⚓ і Дніпровським національним університетом залізничного транспорту ім. академика В. Лазаряна.

У роботі взяли участь більше 70 учасників з різних міст України та Білорусії.

Урочисте відкриття конференції відбулося за участю ректора Одеського національного морського університету Руденка Сергія Васильовича, ректора Дніпровського національного університету залізничного транспорту ім. В. Лазаряна Пшінька Олександра Миколайовича, проректора з наукової роботи Одеського національного морського університету Немчука Олексія Олеговича і проректора з науково-педагогічної, економічної роботи, перспективного та інноваційного розвитку Радкевича Анатолія Валентиновича.

Від провідних спеціалістів-лідерів транспортної галузі Андрія Кузьменко, Костянтина Войнаровського, Олега Заступайло всі присутні дізналися про перспективи розвитку підприємств транспорту, проблеми, пов’язані з сучасною ситуацією та можливі напрямки їх подолання.

    Виступи професіоналів транспортної галузі та доповідачів, які тільки починають свій шлях, визвали інтерес та питання для обговорення. За результатами виступів учасники конференції отримали грамоти ? за номінаціями:
  • Кращий оратор – Мешкова Влада та Літвак Анна
  • Краща доповідь – Балинський Микита та Богдевич Анастасія
  • За практичну реалізацію практичних досліджень - Яницька Анастасія
  • За популяризацію інформаційних технологій – Гонтар Аліна
  • Приз глядацьких симпатій? отримала Яницька Анастасія.

Вітаємо? всіх переможців та бажаємо ще більше вдалих професійних досягень!!!

Головна ідея конференції – допомогти талановитій українській молоді реалізувати себе в сфері транспортного бізнесу, дати перспективним науковцям ідеї для подальших досліджень та ознайомити з реальною ситуацією в галузі, а також підтримати зв'язок між наукою та бізнесом.

Конференція відбулася за інформаційної підтримки ТОВ Інформаційне агентство "Чорноморські бізнес-новини".

Наверх

background