Підприємницький Клуб ОНМУ (Startup Club ONMU) завершив осінній стартап–семестр.

    Протягом двох місяців за допомогою команди Клубу та запрошених експертів студенти нашого університету дізнались:
  • Що таке стартап та у чому його відмінність від звичайного бізнесу
  • Хто такі компанії–єдинороги
  • Суть дизайн–мислення
  • Що таке канва бізнес–модель
  • Як розробити портрет клієнта та прописати унікальну ціннісну пропозицію
  • Основні методи генерації ідей
  • Що таке краундфандинг та як він працює
  • З чого почати свій стартап та які якості необхідно у собі розвивати для подальшої роботи
  • Основи ораторського мистецтва
  • Що таке маркетингова стратегія та як її прописати
  • Особливості залучення інвестицій та коштів до свого проекту
  • Найкращі інструменти для бізнесу та проект КУБ від ПриватБанку

У підсумку було розроблено кілька стартап–проектів. Ми трохи розповімо про ці проекти, щоб усі знали яка талановита молодь навчається в Одеському національному морському університеті.

  1. «Healthy Drive» - сучасний, та корисний аналог усім відомого Mac Drive. Цей проект вирішує питання харчування людей, щоб замість шкідливих фастфудів люди мали змогу харчуватися здоровою їжею із мінімальним затраченим часом на це. Корисна їжа у лічені хвилини!

  2. «ST» - проект «Summer Time», який вирішує проблему багатьох любителів гарної засмаги. Стартап планує випуск купальників та плавок, що будуть пропускати УФ-промені, і найголовніше - без шкоди для вашого здоров'я.

  3. «LiChu» - незамінний помічник кожного туриста! Це - мобільний додаток, що зекономить час, генеруючи користувачеві вже готовий список речей у подорож,та нагадає вам не залишити їх вдома. Також у цьому додатку ви можете знайти лайфхаки для людей, що подорожують, та підказки про країни, що ви вже відвідали або збираєтесь до них вперше.
  4. «KVA Change» - платформа для обміну речами, яка вирішує найбільш розповсюджену проблему мабуть кожної людини - проблему «нема що надягнути» Тут вы можете обміняти речі, які вам вже не підходять, або вже не до вподоби на інший необхідний одяг або купити за зниженою ціною.
  5. «gARderobe» - мобільний додаток, що дозволить зекономити час на підбір одягу, за допомогою 3Д сканеру силуету та особистого віртуального консультанта, тим самим спрощучи собі етап шопінгу
  6. «Good Fair» - стартап, що полягає у створенні та проведенні благодійних вечірок, які надаватимуть змогу проявити себе молодим творцям та музикантам, а також продати або купити цікаві речі. Також даний проект пропонує проведення лекцій на різну тематику для збору коштів на вирішення соціальних та екологічних проблем міста
  7. Розробка свого проекту - вже тяжкий труд, і фінал семестру ще раз довів, що усі учасники стартап-програми залишились переможцями Ми вітаємо усіх наших резидентів із маленьким кроком у світ стартапів!

    Навесні відбудеться наступний стартап–семестр. Зарошуємо усіх, хто має ідеї та бажання створити свій стартап.

    Підписуйтесь на сторінки Підприємницького Клубу ОНМУ, щоб отримувати актуальну інформацію зі світу стартапів
    https://www.facebook.com/startupclubonmu/?ti=as
    https://instagram.com/startup.club.onmu?igshid=jctrqq92x5v8

    До нових зустрічей!

Наверх

background