​​

​​

15 вересня 2021 року в Одеському національному морському університеті для студентів юридичного напряму підготовки (четвертого року навчання на бакалавраті та першого року навчання магістратури), була проведена бінарна лекція з дисципліни «Європейська система захисту прав людини» на тему «Міжнародний та регіональний захист прав людини» (проводилася англійською мовою).

​​

​​

Лекцію проводили: доктор юридичних наук, професор Одеського державного університету внутрішніх справ – Пядешев Володимир Георгійович, у якого за плечима більше десяти років успішногодосвіду роботи в миротворчих місіях ООН та доктор юридичних наук, професор Одеського національного морського університету – Кузніченко Сергій Олександрович.

​​

​​

Під час лекції були розглянуті основні наукові та теоретичні концепції міжнародних та європейських систем захисту прав людини. Запрошений гість навів ряд прикладів з власного досвіду роботи в миротворчих місіях ООН.Студенти отримали позитивні враження, поповнили та поглибили свої знання у сфері захисту прав людини.

​​

​​

​​

Наверх

background