22 лютого 2022 року було проведено відкриту лекцію з навчальної дисципліни "Криміналістика" доцентом кафедри криміналістики та психології ОДУВС Калаяновою О.Д., за участю завідуючої кафедри кримінального і адміністративного права ОНМУ к.ю.н., доцента Кукшинової О.О., заст. директора ННМГІ ОНМУ, к.і.н. Осипенка О.В., та студентів.

Лекція проводилася із застосуванням мультимедійних засобів. Матеріал було представлено цікаво й доволі детально. Студенти проявили інтерес до лекційної тематики, зокрема, до особливостей проведення обшуку транспортних засобів, обшуку приміщень. Були поставлені питання щодо організаційно-підготовчих заходів до проведення обшуку, щодо різних етапів проведення обшуку, на які доц. Калаянова О.Д. надала свої пояснення, а доц. Кукшинова О.О. доповнила прикладом із практики.

Відкрита лекція доцента кафедри криміналістики та психології ОДУВС Калаянової О.Д., із дистанційною участю колег з ОНМУ, проводилася в рамках міжуніверситетського обміну досвідом. Лекційний матеріал було представлено дуже розгорнуто і наочно.

Наверх

background