Колеги, викладачі, студенти!

24 лютого 2022 року до України прийшла війна. Війна яка зупинила мирне життя, порушила мирні плани та перервала освітній процес. З 28 лютого 2022 року Міністерство освіти і науки України оголосило канікули. Призупинено навчання, надання додаткових освітніх послуг, наукових досліджень, проведення наукових конференцій та всіх супроводжувальних і допоміжних процесів. Керівництво університету докладає всіх зусиль, щоб під час воєнного стану були запровадженні необхідні організаційні заходи щодо забезпечення життєдіяльності університету, збереження його інфраструктури та матеріальної бази.

В цей нелегкий час звертаюсь до вас, шановні колеги, викладачі, студенти зі словами підтримки, закликаю до спокою, мужності та врівноваженості.

Шановні викладачі, куратори на вас сьогодні покладено важливе завдання психологічної підтримки студентів, збереження з ними зв’язку. З перших днів воєнного стану сумісними зусиллями кафедри "Практична психологія» та нашого храму Святої Мучениці Олександри забезпечена психологічна підтримка всіх, хто її потребує.

Славетна історія Одеського національного морського університету зазнавала скорботні часи та завжди патріотичний дух та єдність сім’ї Водників допомагали нам вистояти та перемогти!

Тримаємось! Ми разом! Ми переможемо!

Слава Україні!

Наверх

background