💯Війна в Україні змінює світ у різних вимірах: воєнному, політичному, соціальному, міжкультурному, спортивному. Не залишаються без змін і наукові та освітні співтовариства.

Тема санкцій та інших засобів впливу не сходить з перших сторінок видань та ефірів медіа 👀👂👅. Не залишилися осторонь цих питань і наші студенти-магістри. В рамках позанавчального заходу доцент кафедри «Підприємництво та туризм» Гребенник Н.Г. провела 🗣️ Дебати на тему 👉«Санкції проти науковців та освітян росії: за та проти».👈

🤝 Як це відбувалося.

Захід пройшов у формі дебатів і дозволив підняти болючі та непрості теми. Студенти мали час сформулювати свої думки 🧐 за означеною темою, попрацювати над збором доказової бази, сформувати команди, які відстоювали ту чи іншу позицію.

😎Роботу студентів оцінювало незалежне суддівство у особі доцента кафедри «Підприємництво та туризм» Матвієнко М.В, від якої у підсумку зустрічі кожний з учасників зміг отримати індивідуальний зворотній зв’язок, який зможе використати для подальшого росту.🚀

👍 Жонглювання аргументами.

Формат заходу передбачав початкові спічі команд 🧑‍🤝‍🧑 які включали в себе 💪 аргументи щодо займаної позиції. Кожний із членів команди мав можливість привнести свій вклад у колективний спіч. Студенти показали себе 💯широко освіченими та вправними спікерами, які вміло поєднували факти, влучні вислови, посилання на різні джерела, порівняння, із власною думкою та емоціями. Пропонували власне бачення та навіть альтернативи існуючим рішенням.

👿 Допит команди-суперника.

Обговорення відбувалося у форматі «Питання – відповідь».🔥 Такий формат дозволив привнести не тільки ширини та💪 обґрунтованості ідеям, які відстоювалися, але і вести конструктивний діалог, аргументувати та💪💪 контраргументувати, підсилюючі власні позиції. Саме ця частина дозволила розкритися кожному із учасників як повністю готовому спікеру, висловити свої думки та пропозиції.

👏 Позитивні емоції та подяки.

Формат дебатів дозволив ❤️ кожному студенту показати себе як ефективного спікера, а також отримати практичний досвід ведення диспутів 😇. Всі учасники отримали велике задоволення та розширили свої знання. Ми вдячні організатору та всім учасникам та сподіваємося на подальшу співпрацю.

😊 Також запрошуємо студентів Водного долучитися до дискусій, пропонувати свої ідеї.

❗️Успішний досвід буде продовжено в рамках наступних обговорень.

Наверх

background