14 жовтня 2022 р. на 232-й день війни Українського народу проти терористичної агресії росії, яка посягнула на нашу Суверенну державу, студенти-правознавці і викладачі разом з директоратом Навчально-наукового морського гуманітарного інституту (доц. Олександр ОСИПЕНКО) з нагоди Дня захисника України, Дня українського козацтва висловили щиру вдячність нашим військовим.

Захід було проведено після навчального процесу, в режимі онлайн за присутності трьох військовослужбовців і морських піхотинців, двоє з яких є випускниками ОНМУ (портового інжинірингу та права).

Зі вступним словом до учасників звернувся завідувач кафедри УЗІПтаМД проф. Микола МИХАЙЛУЦА, акцентувавши увагу на важливості усвідомлення не тільки значимості історичних подій козацької доби, але й 80-й річниці утворення Української повстанської армії і славних традиціях Української армії сьогодні.

Про покровительство українському народові у день великого Свята Покрови Пресвятої Богородиці, вдячність за ратний труд і внесок своєї родини у боротьбу з російським агресором говорила завідувач кафедри КіАП доц. Ольга КУКШИНОВА.

Слова щирої любові і захоплення воїнами ЗСУ, морськими піхотинцями, територіальної оборони і прикордонниками сказала доц. Галина ПУЗАНОВА, яка підкреслила, що молодь своєю активною участю в науковій роботі гуртка «Правник» також долучається до допомоги фронту протистояння європейського вибору України і варварству зі сходу. Свої відверті і правдиві заклики вчитися і любити Батьківщину до студентської молоді адресували бійці морської піхоти № підрозділу – позивний Оскар і Георгій (випускник 2006 р. юридичного факультету ОНМУ). Воїни розповіли, що сьогодні були на відкритті пам’ятної дошки на школі №92 м. Одеси, в пам'ять про загиблого їхнього побратима «Роланда». Вони щиро дякували за волонтерську допомогу колективу ОНМУ свої підрозділам. Пам'ятати про загиблих однокурсників (Сергія ОГАНЕЗОВА і Георгія (Жору) ЛИПСЬКОГО) і допомагати українському народові морально і матеріально закликав офіцер-морпіх Степан ДОЛГОПОЛИЙ, який раніше закінчив ОНМУ і тепер також захищає Україну. Свої щирі почуття любові у вдячності до захисників України, нагородивши їх найкращими епітетами які можна висловити рідним людям, висловили студентки 2-го курсу «Право» Катерина БЕРЕЗОВСЬКА і Діана ЯРМОЛЕНКО. Захід відбувся у щирій сімейній атмосфері.

Наверх

background