29 жовтня в Одеському національному морському університетів відбувся захід для майбутніх абітурієнтів 2023 у форматі туру по найвизначнішим місцям ОНМУ. Студенти Водного провели онлайн тур університетом у форматі zoom, де кожен абітурієнт мав змогу побувати за лаштунками найвизначного університету країни, який кожен рік випускає спеціалістів морегосподарської галузі. Абітурієнти дізнались про велику історію Одеського Водного, побували в актовій залі, яка по праву вважається перлиною університету та зберіглась ще за часів «інституту шляхетних дівчат» і відтворює творчість Боффо, Шашина, Дмитренко.

Разом зі студентами абітурієнти побували в діагностичних лабораторіях, дослідницькому басейні, машинному залі, та навіть на справжнісінькому судні, яке назване на честь ОНМУ.

Проректор з НР, професор, доктор економічних наук Ірина Владиславівна Савельєва звернулась до абітурієнтів з закликом мріяти, йти до своєї мрії та зробити правильний, обґрунтований вибір своєї майбутньої професії, а також розповіла чому саме ОНМУ пріоритет номер 1 і абітурієнти обирають нас. Також директор ННІМФ, к.т.н.,доц. Шамов Олексій Володимирович звернувся до всіх, хто хоче опанувати найромантичну, високооплачувану професію моряка та запросив поступати в ОНМУ.

Модератором конференції була Марія Бащак-начальник відділу маркетингу та реклами, яка також колись зробила свій вибір на користь Водного і жодного дня не пошкодувала. Тур для майбутніх абітурієнтів провели студенти: Сергій Чендарогло; Городецька Єлизавета; Астахов Петро; Мурашкин Лев; Алієв Алі; Бімбас Дмитро; Пульчо Єлизавета; Топіліна Анастасія! Адміністрація університету висловлює подяку студентам за допомогу, активну позицію, любов до університету і талант!

Наверх

background