Започаткована студентська газета “Гуманітарна територія” за ініціативною студентського самоврядування Навчально-наукового морського гуманітарного інституту Одеського національного морського університету.

Діяльність газети спрямована на висвітлення новин університету, студентського життя, волонтерського руху та суспільно важливих тем. Створенням та реалізацією займаються амбітні та патріотичні активісти студентського самоврядування Навчально-наукового морського гуманітарного інституту.

“Гуманітарна територія”, перший випуск за грудень 2022 – січень 2023.

У цьому випуску представлено 6 розділів:

Наші новини

Студентське життя

Навчальний процес

Корисні поради

Волонтерство

Свято наближається

Важливість такого утворення, як газета, для суспільного життя університету та просвітництва читачів, чудово усвідомлює редакція видання. Тому автори вільно висловлюють свій патріотизм, прагнення допомагати та змінювати світ, як приклад, цитата з розділу про волонтерство:

“Разом з тим, розуміючи, що Перемогу над ворогом можемо прискорити лише всебічно підтримуючи наших Захисників, Водники, хто окремо, хто згуртувавшись в невеличкі групи, здійснювали допомогу воїнам.”

Можливість до самовираження, підняття важливих тем, яка створена на теренах Одеського національного морського університету, є гарантом зрощення демократичної культури, підвищення обізнаності та відповідальності у великої кількості студентів та їх читачів. Це дає впевненість, що ці молоді люди будуть творцями прогресивного та світлого майбутнього України!

Слава Україні!

Читайте далі за посиланням.

Наверх

background