Одеський національний морський університет вітає з ювілеєм проректора, кандидата технічних наук, професора ОНМУ, справжнього Водника, сильного лідера, відданого співробітника, чуйну людину з великими серцем, Олександра Миколайовича Шумило!

Олександре Миколайовичу, Ваша невтомна праця та безмежна увага до кожного співробітника неодноразово доводить Ваш професіоналізм та любов до рідного Водного! За ці роки Ви зуміли зробити значний вклад у розвиток університету та вивести на новий рівень навчально-науковий інститут морського флоту! Ваша робота завжди зорієнтована на якісний результат, Ваші ідеї надихають колектив, а Ваша відкритість і любов до студентів впливають на формування позитивної атмосфери в університеті, де кожен студент відчуває себе важливим та підтриманим. Ви допомагаєте студентам зростати не тільки в академічному плані, але й у людському відношенні. У багатьох країнах світу можна знайти випускника ОНМУ, який асоціює наш університет з Вами і передає Вам свої щирі вітання!

Від щирого серця ми бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях та здійснення всіх мрій! Хай Ваш досвід та знання сприяють подальшому розвитку нашого університету та розбудові нашої держави.

Щиро вітаємо з ювілеєм!

Наверх

background