23 червня 2023 року відбулася знакова конференція Maritime day "Sea of Grain", на якій в двух секціях виступили професіонали своєї справи Юрій Васьков - заступник міністра Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Микола Горбачов - президент Української зернової асоціації, Юрій Литвин - генеральний директор ДП "Адміністрація морських портів України", Роман Колоянов - СЕО компанії "Maersk Ukraine" та багато інших лідерів морського та зернового бізнесу. Спікери розкрили логістичні успіхи та невдачі року, нові логістичні шляхи для торгівлі та плани відновлення рівня України. Модератор конференції - Артур Ніцевіч, партнер Interlegal.

Одеський національний морський університет представляли проректор з наукової роботи Ірина Савельєва, завідувачка кафедри підприємництва та туризму Юлія Наврозова та старший викладач кафедри навігації та керування судном Олександр Сагайдак.

У ході ділового спілкування та нетворкінгу була виявлена зацікавленість до співробітництва та окреслено перспективи співпраці між бізнесом та університетом.

З задоволенням було залишено підпис від ОНМУ та побажання на прапорі України, який буде символом перемоги та миру на конференціях у наступних роках.

Дякуємо організаторам за високий професіоналізм та можливість отримання корисної та актуальної інформації.

Наверх

background