31 серпня та 1 вересня відбулася урочиста лінійка до Дня Знань та посвята у студенти Одеського національного морського університету.

Це важлива подія, що об’єднала разом дуже багато людей в стінах університету. Але з міркувань безпеки, подія відбувалася у два етапи 31 серпня та 1 вересня. Організатором даного заходу незмінно був Центр позанавчальної діяльності ОНМУ.

Привітання та напутні слова для першокурсників висловили Ректор, проф.Сергій Васильович Руденко, проректор з Науково-педагогічної роботи проф.Олександр Миколайович Шумило, директор Морського Гуманітарного інституту, проф.та доктор історичних наук Микола Іванович Михайлуца, керівник Центру духовного розвитку Рубський В’ячеслав Миколайович. Також до привітань долучилася Рада студентського самоврядування ОНМУ, студентка 1 курсу Качур Карина (спеціальність туризм), студентка 3 курсу Рещак Дарина (спеціальність філологія) та Олексій Шульга (ННІМБ)

Важливим моментом урочистої події було покладання квітів та вшанування пам’яті студентів та випускників університету, які загинули під час війни захищаючи кожного з нас.

ОНМУ гордий вітати у своїх стінах освічену молодь, яка обрала будувати своє майбутнє разом з нами! Носіть гордо звання студента Водника!

Нехай студентські роки будуть вражаючі та наповнені можливостями для розвитку!

Бажаємо успіхів у навчанні та яскравих досягнень у майбутньому морському шляху! 🌊📚🚢

Слава Україні!

Наверх

background