Одеський національний морський університет у особі ректора проф.Сергія Васильовича Руденко отримав лист подяки від Міністерства освіти і науки України та Українського центру оцінювання якості освіти за створення тимчасового екзаменаційного центру, де вступники під керівництвом фахового персоналу мали змогу пройти тестування вступних випробувань на компʼютерній основі.

«Міністерство освіти і науки України та Український центр оцінювання якості освіти висловлюють Вам та всьому колективу Вашого закладу глибоку вдячність, що в цей непростий час всі ви знаходите в собі сили якісно реалізувати щоденні надскладні завдання функціювання системи освіти під час війни, створюючи передумови для щасливого майбутнього нашої держави. Саме завдяки такій проактивній позиції, яку показуєте Ви зі своїм колективом, підтримується наша спільна впевненість в тому, що ми подолаємо всі труднощі і, як писав геніальний Григорій Сковорода, створимо світ кращий, день веселіший.

Бажаємо Вам і колективу освітян, який Ви маєте честь очолювати, витримки й сил, щоб продовжувати виконувати свою високу місію, незважаючи на нинішні надзвичайно складні обставини, а також креативності й натхнення для втілення всіх творчих задумів, які сприятимуть підвищенню якості вітчизняної освіти. Упевнені, що завдяки єдності, гармонійній співпраці ми переможемо, бо сила Української держави - це синергійно помножена сила кожного її громадянина й кожної її установи чи організації» - з такими словами звернувся заступник Міністра Михайло Винницький до Ректора Сергія Васильовича Руденко.

Наверх

background