Здобувачі вищої освіти 📚спеціальностей 075 Маркетинг та 076 Підприємництво та торгівля за запрошенням власника та керівника Шпирта Юрія Олександровича відвідали фабрику Арбер. У ході 🕐3-годинної екскурсії студенти дізнались про всі бізнес-процеси від зародження ідеї до її втілення у готовий одяг та реалізації його кінцевому споживачу. 💫Історією компанії, сучасним станом, труднощами роботи в умовах воєнного стану та секретами успішного бізнесу поділився особисто Юрій Олександрович.

Компанія має власні фабрики та монобрендові магазини во всіх крупних містах України🇺🇦, а також три магазини в Грузії 🇬🇪 та продовжує розширятися.

Керівник виробництва Карпенко Ольга Георгіївна познайомила з особливостями роботи цехів підприємства, технологічними процесами, видами продукції, основних та допоміжних матеріалів, представила керівників цехів та їх співпрацівників. Система виробництва компанії "точно в строк" дозволяє оптимізувати рух матеріальних потоків, як для пошиву одягу, так і для його реалізації.

Дизайнери представили вже зразки нової колекції одягу осінь-зима 2024 року.

Кількість та різноманіття питань підкреслили інтерес до таких зустрічей з бізнесом та виробництвом:
📌яких країн та яким чином організується доставка тканин та фурнітури ❓
📌що для виробництва придбається в українських підприємствах ❓
📌як категорійні менеджери визначають затребуваність конкретних моделей ❓
📌як формирується вартість продукції Арбер ❓
📌які KPI застосовуються в компанії ❓
📌якої стратегії дотримується компанія Арбер❓
📌чим відрізняється підприємець від топ менеджера та як зрозуміти, що я саме підприємець ❓
📌що робити, якщо немає стартового капіталу❓
📌які помилки не допускати в бізнесі ❓
та ще багато іншого дізналися студенти в ході співбесіди з керівником та співпрацівниками компанії.

✅АРБЕР - це величезне вертикально інтегроване українське підприємство, яке працює на благо України та здійснює істотну допомогу силам ЗСУ. Є лідером сталого розвитку.

Від керівництва Одеського національного морського університету ректора Руденка Сергія Васильовича, проректора з наукової роботи Савельєвої Ірини Владиславівни , від завідувачки кафедри підприємництва та туризму Юлії Олександрівни Наврозової та всіх студентів висловлюємо подяку Шпирту Юрію Олександровичу, Карпенко Ользі Георгіївні та Косовій Анжелікі Юріївні за надану можливість та за теплий прийом. Це величезний досвід! Бажаємо процвітання бізнесу, благополуччя та здоров'я всім працівникам!

Наверх

background