10 жовтня в Одеському національному морському університеті відбулася зустріч з засновником CEO & Founder ARMAR Solutions - Нікітою Шпиртом.  ARMAR Solutions - це міжнародний ІТ-холдинг з офісами в Україні, Великій Британії та Казахстані.

На зустрічі були присутні здобувачі вищої освіти спеціальностей 076 Підприємництво та торгівля, 081 Право та 122 Комп'ютерні науки.

Нікіта поділився власним досвідом в сфері маркетингу, запуску маркетплейсів та цифрових екосистем у всьому світі.

Молодий, енергійний, перспективний та креативний фахівець в сфері маркетингу та ІТ дуже вразив наших студентів, надихнув їх на майбутні проєкти. Було дуже багато питань, на які всі отримали цікаві відповіді.

Сьогодні Україна - це вже не постачальник дешевої робочої сили в сфері ІТ, як прийнято думати, а генератор ідей, інноваційних маркетингових стратегій. Основна думка, яка пролунала на зустрічі, що маркетинг управляє всім, за ним майбутнє, а штучний інтелект найближчим часом не зможе замінити професії, які потребують мислення та творчого підходу.

Дякуємо Нікіті за захоплюючу та надихаючу лекцію, сподіваємося на подальшу співпрацю. Бажаємо подальших успіхів та нових досягнень.

Наверх

background