6 листопада проректор з наукової роботи ОНМУ Ірина Владиславівна Савельєва та старший викладач кафедри «Підприємництво та туризм» Наталя Андріївна Ремзіна взяли участь в круглому столі, присвяченому актуалізації стратегії розвитку Одеської області.

Організаторами заходи є Установа «Агенція регіонального розвитку Одеської області» спільно з групою експертів зі стратегічного планування Швейцарсько-Українського проєкту DECIDE та провідною компанією у сфері управлінського консалтингу – CIVITTA.

Актуалізація стратегії розвитку, програми комплексного відновлення та плану відновлення Одеської області - це важливий крок у забезпеченні стійкого та успішного розвитку регіону. Цей процес вимагає глибокого вивчення і аналізу поточного стану області, визначення ключових пріоритетів та завдань, а також розробки конкретних заходів і стратегій для їх виконання.

Протягом заходу було обговорено основні проблеми освіти, науки та економіки регіону, запропоновано перспективні напрями їх вирішення.

Спільні зусилля науковців, влади та бізнесу можуть призвести до розробки ефективної стратегії розвитку Одеської області.

Наверх

background