📣23 листопада в Одеській обласній державній адміністрації відбувся молодіжний захід з очільниками Департаменту освіти і науки Одеської ОВА, Одеського офісу ЮНІСЕФ та ОВА.

На зустрічі серед соціально-активної молоді були присутні і студенти ОНМУ ⚓️

За ініціативи і при підтримці старшого викладача кафедри ППД Світлани Григорівни ВОВК, а також членкині молодіжної Ради ЮНІСЕФ Марії Чілей - студентки 1 курсу спеціальності 081 "Право" Кіра Петровська і Єлизавета Басок представили на заході спільноту університету, виступили з доповідями.

✅Було обговорено низку важливих питань з Олегом КІПЕРОМ Олег Кіпер Головою Одеської обласної військової адміністрації. Було домовлено про створення контактної групи та Одеського обласного обласного молодіжного центру, який би став майданчиком для залучення молоді і змінотворчих процесів в нашому регіоні.

Ми дуже вдячні за запрошення Департаменту освіти і науки Одеської ОВА, Одеському офісу ЮНІСЕФ та ОВА. Та вдячні нашій талановитій молоді, яка гідно представляє себе як майбутніх фахівців в обраній справі! Ми пишаємось нашими студентами! ✨

Наверх

background