2 листопада відбулася відкрита лекція від експерта морського бізнесу для для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» (ОПП «Бізнес на морському транспорті») та 075 «Маркетинг».

Спікером виступила Інесса Платонова – експерт у галузі стратегічного маркетингу та розвитку бізнесу, оптимізації бізнес-процесів та управління ланцюгами постачання, Експерт Дія.Бізнес, віце-президент ICC UKRAINE, засновниця PLASKE Academy.

З 2021 по 2023 роки Інесса Платонова займала посаду віце-президента міжнародної організації FIATA.

Протягом лекції Інесса поділилася своїми унікальними знаннями та досвідом, відкрила перед аудиторією найсучасніші тенденції і виклики у галузі міжнародної торгівлі та логістики, а також поділилася власними історіями успіху та порадами для майбутніх фахівців.

Лекція відбувалася в змішаному форматі – онлайн та офлайн.

Організатор заходу – Рада аспірантів, докторантів та молодих вчених ОНМУ, Інститут інформаційних технологій та інноваційного підприємництва ОНМУ, кафедра «Підприємництво та туризм».

Висловлюємо щирі слова подяки Інессі Платоновій за цікаву та інформативну лекцію, за незаперечний внесок у процес навчання наших здобувачів. Досвід і знання таких висококваліфікованих фахівців є неоціненним для підготовки майбутніх професіоналів у галузі морського бізнесу.

Наверх

background