Міністерство освіти і науки України оголосило про затвердження переліку високотехнологічних проектів, які отримають фінансування з Державного бюджету України з 2024 року. Про це стало відомо з наказу Міністра освіти і науки України від 27.12.2023 #1572 про оголошення результатів конкурсу на отримання грантів від держави.

Вітаємо завідувача кафедри, технічної кібернетики й інформаційних технологій ОНМУ імені професора Р.В.Меркта доктора технічних наук, проф.Малаксіано Миколу Олександровича, якій є керівником наукового дослідження «Інформаційні системи управління та підтримки прийняття рішень щодо розвитку інфраструктури морських перевезень в умовах воєнного стану», з визнанням та затвердженням для фінансування Міністерством освіти і науки України його фундаментального наукового дослідження.

Кафедра, яку очолює проф. Малаксіано, є флагманом розвитку інформаційних технологій на морському транспорті в Україні. Пишаємося незламністю наших науковців и бажаємо розвитку їх інноваційним пропозиціям.

Наверх

background