​​

​​

15 січня 2024 р. відповідно до Договору про співпрацю з Одеським університетом внутрішніх справ, за ініціативою завідувачки кафедри ППДМП ННМГІ ОНМУ Оксани КУЗНІЧЕНКО та уповноваженого з з питань запобігання та виявлення корупції ОНМУ Максимом МОСКВІНИМ була проведена робоча зустріч з Уповноваженою з антикорупційної діяльності ОДУВС Файчук Світланою на тему: "Антикорупційний комплаєнс закладів вищої освіти".

​​

На зустрічі була присутня академічна спільнота ОНМУ, здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти, представники самоврядування ОНМУ, роботодавці та адміністрація Одеського національного морського університету.

​​

Під час робочої зустрічі Світлана Файчук ознайомила з особливостями антикорупційного комплаєнсу закладів вищої освіти, підходами до управління ризиками корупції, забезпечення дотримання норм, законів і етичних стандартів в освітньому середовищі. Також були розглянуті методи та шляхи запобігання, виявлення та врегулювання можливих випадків корупції в університетському середовищі. В ході виступу було акцентовано увагу, на те, що впровадження та застосування антикорупційного комплаєнсу є важливою складовою ефективного управління університетом та сприяє збереженню його репутації, розвитку довіри в спільноті та забезпеченню етичних стандартів в освітньому процесі.

​​

Наверх

background