З нагоди святкування 210-ти річчя з дня народження Тараса Григоровича Шевченка, викладачі кафедри "Соціальних і гуманітарних дисциплін" організували та провели в стінах Одеського національного морського університету ряд заходів, приурочених одній з визначних дат в історії українського народу.

Так, 13 березня 2024 року відбулось засідання мовної студії студентського наукового гуртка "Дивослово" за темою "Пророче слово Кобзаря".

14 березня 2024 року відбулося засідання круглого столу, присвяченого 210-річчю з дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

В ході заходу викладачами кафедри "Соціальних і гуманітарних дисциплін" та студентами були підготовленні і озвучені цікаві доповіді про життя та творчий доробок Кобзаря української нації. Дослідники декламували поезії Тараса Шевченка, порівнювали сказане поетом із сучасними подіями в Україні.

Колектив кафедри СГД щиро дякує всім учасникам зазначених заходів за їх активну участь та небайдужість до вшанування пам'яті одного з кращих синів української нації.

Наверх

background