Дорогі друзі! Ми з вами знаходимося в надскладній ситуації, долаємо безліч викликів, однак, ми сильні і незламні.

Кожен з вас мріє вступити до престижного університету, а потім стати професіоналом своєї справи, бути успішним. У такому випадку важливо, щоб людина хотіла удосконалити свої знання.

Знання допомагають навчитися чогось нового та бути завжди на крок попереду. Тому ми вас запрошуємо розширити горизонт своїх знань, підвищити компетенції та збагатити свій інтелектуальний потенціал на Першому Всеукраїнському бізнес-форумі для школярів «Марафон знань: Думай інакше!», який проводиться кафедрою «Підприємництво та туризм» Одеського національного морського університету в онлайн форматі та об´єднає сотні учнів нашої країни.

Цього року ми проводимо такий бізнес-форум вперше та підготували для вас цікаву, сучасну, практичну інформацію! Форум буде присвячено сучасним питанням розвитку навичок в сфері підприємництва та торгівлі, маркетингу та бізнес-аналітики, туризму та рекреації, які допоможуть майбутнім фахівцям сформувати уявлення про вибір майбутньої професії.

Дата: 28 березня 2024 року

Час: 15:00-17:00

Основні цілі форуму:

✅пошук свого кар'єрного метчу та розвиток потенціалу у світі управління та адміністрування;
✅поглиблення знань та компетенцій з управління та адміністрування та сфери обслуговування;
✅практика з успішного бізнесу;
✅презентація реального кейсу щодо поєднання можливостей академічного та практичного навчання студентів у спільному проєкті елітної бізнес-школи «Armar Solutions» та ОНМУ;
✅інсайти та лайфакти щодо інтелектуальних розваг як виду успішного бізнесу;
✅ознайомлення з особливостями туризму під час війни;
✅розгляд затребуваних професій в галузях знань «Управління та адміністрування» та «Сфера обслуговування» від кафедри «Підприємництво та туризм» ОНМУ;
✅обмін контактами з викладачами, зацікавленими в розвитку креативного та логічного мислення, пошуку нових ідей, вміння швидко адаптуватися до нових викликів.

Спікерами форуму стануть представники:

🎤компанії «Armar Solutions»;
🎤транспортно-логістичної компанії «Global Ocean Link»;
🎤готельного бізнесу;
🎤туристичного бізнесу;
🎤державної установи;
🎤громадської організації.

Для участі у форумі запрошуються роZOOMні учні 9-11 класів та вчителі навчальних закладів України, Одеського регіону, представники дитячих та молодіжних громадських організацій, державних установ, гуртків, які зацікавлені в обміні досвідом та пошуку кар'єрного орієнтиру у виборі майбутньої професії.

‼️ Для участі у форумі потрібно заповнити анкету за посиланням👇:
https://forms.gle/mdpqR9Zcqwv1RTJP7

Дані для доступу в ZOOM-конференцію буде надіслано зареєстрованим учасникам разом з програмою форуму.

До зустрічі!

Наверх

background