Одеський національний морський університет вітає морську спільноту з підписанням Меморандуму про партнерство та співпрацю, яке відбулося 28 березня.

Мета цього документа полягає в сприянні працевлаштуванню здобувачів вищої освіти у сфері морського та річкового транспорту, через забезпечення підготовки та подальшого забезпечення робочими місцями висококваліфікованих фахівців.

У рамках Меморандуму передбачено організаційну, методологічну, інформаційну та іншу співпрацюю.

Ірина Костюк, директор ДП "Моррічсервіс", підкреслила важливість партнерства для підготовки кваліфікованих моряків та формування спільноти, яка знається на правилах отримання кваліфікаційних документів в країні.

Ректор ОНМУ, професор Сергій Васильович Руденко, зазначив, що головним завданням університету є забезпечення морської галузі висококваліфікованими фахівцями. Він також відзначив важливість співпраці з державним підприємством "Моррічсервіс" у забезпеченні студентів місцями для практики та подальшим працевлаштуванням.

Під час підписання також було проведено екскурсію сервісним центром.

Ми впевнені, що поєднання сучасних інноваційних освітніх процесів та практичних досягнень, є спільними зусиллями, спрямованими на покращення якості підготовки фахівців для морської галузі країни.

Наверх

background