Неймовірні ідеї, талановиті команди та маса інновацій — ось що визначило цей семестр.

🏆Особливі вітання нашим чемпіонам
1 місце
🏆 StyleFit - ваш особистий стиліст у кишені. Зберігайте час, отримуйте зручні поради та індивідуальні рекомендації щодо одягу. Команда: Савченко Марія, Міронова Алла, Клеван Дмитро, Галецький Данило, Сорочан Максим (Комп’ютерні науки, 2 курс).

2 місце
🏆 ProPlaner - ваш ключ до продуктивного життя. Почніть свій шлях до продуктивності з нашим мобільним застосунком вже сьогодні. Команда: Маринова Юлія, Бордан Максим (Комп’ютерні науки, 2 курс).

3 місце
🏆 LifeSage - мобільний застосунок для тих, хто вперше почав жити самостійно або потребує підтримки в побутових питаннях. Команда: Кунах Катерина (Проєктний менеджмент, 2 курс), Чібірдін Ілля, Романенко Олександр, Курсаков Сергій (Комп’ютерні науки, 2 курс).

🏆 TaskShare – платформа, яка допомагає студентам з навчальними завданнями та дозволяє експертам заробляти, виконуючи ці завдання. Команда: Запорожан Артем, Полторак Владислав, Тітомир Костянтин, Романюк Дар’я, Побережний Кирило (Комп’ютерні науки, 2 курс).

Також ми висловлюємо подяку всім іншим командам, які брали участь у конкурсі.

🚀StoryWorld - мобільний застосунок для дітей, який перетворює читання книг на захопливу пригоду.
Команда: Зинчук Владислав, Байдан Вадим, Камм Давид, Урсул Таїсія
(Комп’ютерні науки, 2 курс), Борисова Ірина (Проєктний менеджмент, 2 курс)

🚀TripTrack -додаток, що планує найкращі подорожі! З нами ви не пропустите найкращі місця для фотографій та незабутніх пригод. Відкрийте світ з TripTrack!
Команда: Чеча Анжеліка, Сарахман Вікторія, Федчук Максим, Ватренко Аліна (Комп’ютерні науки, 2 курс)

🚀SkillShare -онлайн - платформа , де користувачі зможуть отримати новий skill, а також поділитися з своїми skills
Команда: Панков Михайло, Елизавета Горбачьова, Таісія Кануннікова, Максім Кузьмін, Катерина Броаске (Комп’ютерні науки, 2 курс)

Кожен з вас вніс вагомий вклад у створення інноваційного середовища та є переможцем у розширенні горизонтів нових технологій.

👏 Велика подяка нашому журі: Глібу Максименку, Богдану Овчаренку, Марині Барліт, Олені Петровій та Миколі Малаксіано за ваші зусилля, підтримку та експертні оцінки проектів.

💡 Ми бажаємо всім учасникам продовжувати розвивати свої проекти, розширювати горизонти та досягати нових висот.

🌟 Запрошуємо всіх до участі в наступних стартап-семестрах! Будьте в курсі наших анонсів і не втрачайте можливість стати частиною наступної великої історії інновацій!

Наверх

background