2 вересня відбулася урочиста лінійка до Дня Знань та посвята у студенти Одеського національного морського університету. Найважливіша подія, для першого курсу і для усього університету, що об’єднала разом велику кількість людей!

Привітання та напутні слова для першокурсників висловили Ректор, проф.Сергій Васильович Руденко, проректор з Науково-педагогічної роботи проф.Олександр Миколайович Шумило, директор Морського Гуманітарного інституту, проф.та доктор історичних наук Микола Іванович Михайлуца, керівник Центру духовного розвитку Рубський В’ячеслав Миколайович. Також до привітань долучилася Рада студентського самоврядування ОНМУ.

Почесним гостем став представник фанатського клубу «Ренессанс», солдат 57-ї мотопіхотної бригади, командир відділення, учасник оборони Северодонецька,Лисичанська, Бахмута - Павло Юрійович СКРІННІК , позивний «Філософ»!

 

Важливим моментом урочистої події було покладання квітів та вшанування пам’яті студентів та випускників університету, які загинули під час війни захищаючи кожного з нас.

Наші дорогі першокурсники та батьки, дякуємо Вам за довіру! Не дивлячись на нелегкі зовнішні фактори , ми намагатимемося виправдати ваші надії та очікування! Носіть гордо звання студента Водника!

Нехай студентські роки будуть наповнені можливостями для розвитку!

Бажаємо успіхів у навчанні та яскравих досягнень у майбутньому морському шляху! 🌊📚🚢

Слава Україні!

Наверх

background