10 жовтня у СК ОНМУ за ініціативи Ради студентського самоврядування ННІМБ пройшла патріотично-спортивна гра "Джура" присвячена Дню захисників та захисниць України. Брали участь 6 команд по 5 учасників в кожній. Були представники таких інститутів: ННІМБ, ННІІТІП, ННІМФ, ННМІТІ. Команди долали 4 етапи, а саме: смугу перешкод "Тереновий шлях", завдання з пошуку прапора України "Розвідка", завдання на влучність "Метання гранати(імітація)" та "Перенесення пораненого".

Для кожного учасника були більш складні та легкі завдання, проте за командним заліком
🥉третє місце посіла команда "Енергія Волі", представники ННІІТІП, що були нагороджені дипломами кожному учаснику та команді, а також медалями. До речі, слід відзначити, що саме ця команда була найколоритніша, бо підібрала найбільш підходящий командний одяг для цього заходу.
🥈Друге місце посіла команда "Чорноморець", представники ННІМБ. Також були нагороджені дипломами кожному учаснику та команді, а також медалями.
🥇Та інтригою цієї патріотично-спортивної гри стали представники ННІМФ - команда "Водніки" - переможці "Джури". Вони були нагороджені кубком дипломами кожному учаснику та команді, медалями, та подарунками від Проф.Спілки ОНМУ. Також абсолютно усі учасники отримали сувенірні значки із символікою ОНМУ. Усі командні дипоми та кубок були передані відповідним дирекціям.

У складі суддівської колегії були Світлаков Юрій Володимирович - майстер спорту України, Браславський Ігор Олександрович - майстер спорту міжнародного класу та Майстренко Ірина - голова спортивного відділу ОНМУ.
Патріотично-спортивна гра "Джура" пройшла весело та цікаво. Учасники показали свою силу та міць і вшанували пам'ять загиблих воїнів України гімном та хвилиною мовчання на початку заходу. Планується другий тур гри до Дня ЗСУ у грудні 2024 року.
Рада студентського самоврядування ННІМБ висловлює подяку за підтримку в організації нашого заходу керівнику СК ОНМУ Світлакову Юрію Володимировичу та В.О. директора ННІМБ Павловій Наталії Леонідівні.

Наверх

background