Порядок та терміни реєстрації вступників в ОНМУ для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ) та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ - тільки для спеціальності 081 «Право»).

Початок реєстрації: 9:00 11 травня 2021 р.

Закінчення реєстрації: 18:00 03 червня 2021 р.

Дати проведення ЄВІ та ЄФВВ 30 червня та 02 липня 2021 року.

    Вступникам у терміни, відведені для реєстрації, необхідно:
    • Надіслати на офіційну електронну адресу Приймальної комісії ОНМУ (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (основний), Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (додатковий)) скановані копії (фотокопії) наступних документів:
    • ЗАПОВНЕНУ ЗАЯВУ-АНКЕТУ (зразок додається);
    • ДОКУМЕНТ, ЩО ПОСВІДЧУЄ ОСОБУ;
    • ОБЛІКОВУ КАРТКУ ПЛАТНИКА ПОДАТКІВ;
    • ФОТОКАРТКУ ДЛЯ ДОКУМЕНТІВ (кольорову або чорно-білу) із зображенням що відповідає досягнутого віку вступника (із урахуванням норм діючого законодавства);
    • ДОКУМЕНТ ПРО ЗДОБУТИЙ СТУПЕНЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулих роках);
    • при необхідності: ДОВІДКУ, ВИДАНУ ЗА МІСЦЕМ НАВЧАННЯ, ЩОДО ПЛАНОВОГО ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАННЯ ТА ОТРИМАННЯ ДИПЛОМУ В РІК ВСТУПУ (лише для осіб, які завершують навчання в поточному році у вищих військових навчальних закладах та закладах вищої освіти із специфічними умовами навчання) та персональні дані яких не вносяться до ЄДЕБО. У довідці обов’язково повинні бути вказані реквізити (серія та номер) документа, на підставі якого відбувався вступ.

    У темі електронного листа вступник обов'язково зазначає ПРІЗВИЩЕ, ІМ'Я та ПО БАТЬКОВІ.

    В тексті листа вступник обов'язково зазначає ПРІЗВИЩЕ, ІМ'Я ТА ПО БАТЬКОВІ (ПОВНІСТЮ) та номер облікової картки платника податків (за наявності). Приймальна комісія для здійснення реєстрації під час оформлення екзаменаційних листів проводить перевірку, формує особову справу вступника, здійснює оформлення екзаменаційного листа та відправляє скановану копію екзаменаційного листа вступнику на електронну адресу, указану в Анкеті.

  1. Вступникам необхідно перевірити інформацію зазначену на сканованій копії екзаменаційного листа, який надійде від Приймальної комісії, в разі виявлення помилок звернутися до Приймальної комісії.

Оформлений екзаменаційний лист зберігається в Приймальній комісії та видається вступнику особисто. Факт видачі фіксується в журналі видачі екзаменаційних листків.

Оформлений екзаменаційний листок може бути надісланий вступнику засобами поштового зв'язку, у разі якщо вступником зазначено про таку необхідність у Анкеті.

Відповідно до чинного законодавства, необхідність складання додаткових фахових вступних випробувань (співбесід) для вступників, які вступають на навчання в ОНМУ для здобуття ступеня магістра на основі ступеню вищої освіти, здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки) скасована.

Контактні телефони: +38 (048) 732-23-45, +38(063)-162-37-52

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (основний)
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (додатковий)

Більш детальна інформація щодо реєстрації вступників для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ) та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) за посиланням.

Наверх

background