ЦЕНТР МІЖВУЗІВСЬКОЇ ОСВІТИ

ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО МОРСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ

запрошує студентів 3-5 курсів (у тому числі тих, хто закінчує другий курс в цьому році), випускників та аспірантів (до 30 років) НАПРЯМІВ НАВЧАННЯ: машинобудування, комп’ютерна інженерія, електроніка та електротехніка, транспорт і логістика, енергетика, сільське господарство, цивільне та промислове будівництво, фінанси, математика, страхування, банківська справа, комп’ютерні науки та інформаційні технології, хімія, біологія, політологія, германістика, медіа та журналістика тощо у строк до 15.06.2020 р. подати заявку пройти профільне стажування на провідних підприємствах Німеччини.

Проект фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва і розвитку (BMZ), приймаючими компаніями та впроваджується спільними зусиллями Торгово-промислової палати України та Німецького товариства економічного співробітництва (GIZ GmbH).

Стажери отримують щомісячно стипендію розміром 500 євро, випускники – мінімальну заробітну плату. Додатково покриваються витрати на переліт, проживання, медичну страховку та трансфер до місця стажування, безкоштовна віза.

Скористайтеся нагодою здобути нові практичні навички та вміння, покращити рівень володіння іноземною мовою та підвищити рівень професійної підготовки.

Центр міжвузівської освіти ОНМУ сприяє оформленню документів для аплікантів (виписка із залікової книжки, завірена у відповідних дирекціях/деканатах, оформлення рекомендаційних листів за запитом).

Для участі заповни заяву і відправ на пошту іЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою #стажування_Німеччина

Детальніше

Наверх

background