ЦЕНТР МІЖВУЗІВСЬКОЇ ОСВІТИ ОНМУ

запрошує викладачів пройти стажування онлайн у Вищій Школі Управління Охороною Праці (ВШУОП) в Катовіцах, Польща.
Тема:
«Забезпечення якості освіти у вищих навчальних закладах»
Кількість годин:

180 годин (6 ECTS) загальна
40 год. у синхронній формі на платформі ВШУОП Clickmeeting
40 год. виконання проектних завдань
100 год. у асинхронній формі на платформі дистанційного навчання ВШУОП Moodle.

Вартість стажування - 150 євро

Програму стажування та реквізити для оплати відсилаємо у відповідь на лист до Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

    Учасники отримують:
  • Сертифікат (польською мовою);
  • Довідку про проходження стажування з Програмою стажування (польською, англійською і українською мовами);
  • Довідку про реалізацію програми очної участі на платформі Clickmeeting у зв'язку з коронавірусом (польською і українською мовами).
Для участі у стажуванні необхідно до 26 червня 2020 року на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. вислати скан Реєстраційної карти і скан квитанції про оплату.

Згідно з Угодою про співпрацю з Вищою школою управління охороною праці в місті Катовіце та Одеським національним морським університетом та відповідно до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 800, Загальна частину, пункт 9, другий абзац «Суб’єкт підвищення кваліфікації може організовувати освітню діяльність у сфері підвищення кваліфікації за місцем провадження власної освітньої діяльності та/або за місцем роботи педагогічних та/або науково-педагогічних працівників, за іншим місцем (місцями) та/або дистанційно, якщо це передбачено договором та/або відповідною програмою». {Абзац другий пункту 9 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 1133 від 27.12.2019}

.
Наверх

background