Національна стипендіальна програма Словацької Республіки для підтримки мобільності студентів, аспірантів, викладачів закладів вищої освіти вчених та митців оголошує прийом заявок на здобуття стипендій на навчання, дослідницьке і лекційне стажування у Словаччині в літньому семестрі 2021/2022 академічного року.

    Програма фінансується Міністерством освіти, науки і спорту Словацької республіки. Розмір щомісячної стипендії становить:
  • для студентів – 400 євро,
  • для аспірантів – 734 євро,
  • для викладачів університету та дослідників – від 734 до 1050 євро.

ЗАЯВКИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДО 31 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ ДО 15-00

    Подати заявку на стипендію можуть:
  • студенти магістратури, навчання яких проходить в іноземних університетах і які запрошені державними чи приватними університетами до Словацької Республіки для навчання (стипендія на період 1–2 семестрів).
  • аспіранти (студенти PhD–програм), навчання або дослідження яких проходять в іноземних університетах або науково-дослідних організаціях і які запрошені державними чи приватними університетами або науково-дослідними організаціями до Словацької Республіки для навчання або досліджень (стипендії на період 1–12 місяців).
  • викладачі, дослідники, митці, які запрошені організаціями Словацької республіки для викладацької діяльності чи проведення досліджень (стипендія на період 1–12 місяців)

Документи:
Кандидати повинні подати онлайн-заявку

Питання щодо умов участі в програмі можна задавати Ондрею Арадски (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Наверх

background