З 5.11.2021 р. ОНМУ оголошує ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт (Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 05.11.2021 року № 1179 Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році Одеський національний морський університет призначено базовим навчальним закладом з проведення ІІ туру Конкурсу за напрямом «Суднобудування та водний транспорт»).

Студентські наукові роботи, що подаються на конкурс, повинні відповідати вимогам ІІІ розділу Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом МОН від 18.04.2017 року № 805. При порушенні цих вимог наукові роботи будуть зняті з розгляду та рецензування.

ІІ тур Конкурсу проводитиметься за наступними секціями:

Теорія і проектування корабля; Судноводіння і морська безпека; Технічне обслуговування і ремонт суден; Експлуатація портового перевантажувального обладнання; Навігація та управління рухом суден; Електротехніка та електромеханіка; Морський та річковий туризм; Управління судновими технічними системами і комплексами; Суднові енергетичні установки, проектування, виробництво, експлуатація і ремонт; Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології; Експлуатація суднового електрообладнання та засобів автоматики; Експлуатація портів і технологія вантажних робіт; Системний аналіз інфраструктури морського транспорту.

Запрошуємо студентів закладів вищої освіти взяти участь у ІІ турі зазначеного конкурсу. Для участі у ньому необхідно до 01 лютого 2022 року надіслати по три роботи переможців І туру конкурсу вашого закладу у паперовому вигляді та в електронному вигляді у форматі PDF під назвою шифру роботи відповідно до вимого Положення про конкурс.

Наукові роботи у паперовому вигляді надіслати за адресою: Одеський національний морський університет, вул. Мечникова, 34, м. Одеса, 65029 та на електронну адресу – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У разі виникнення додаткових запитань просимо звернутися до д.т.н. доцента Немчука Олексія Олеговича – голови галузевої конкурсної комісії за тел. 0634940004 та за тел. (048) -732-16-86; 732-22-68.

Наверх

background