Амбіційний проєкт від Одеського національного морського університету до Всесвітнього морського дня для студентів та викладачів, хто за рік готовий прокачати свою англійську мову і вийти на новий рівень разом з нами 🇬🇧

Сьогодні студенти та викладачі ОНМУ є активним учасниками міжнародних проєктів, конференцій, обміну знаннями з однодумцями в інших країнах світу.

Знання англійської мови є невідʼємним фактором успішної карʼєри в морській галузі не тільки в нашій країні, а й за її межами. Вивчення мови сприяє вихованню толерантності та культурній різноманітності. Тому вивчення англійської мови - це інвестиція в наше яскраве майбутнє. Це ресурс для того, щоб увесь світ почув наш голос! Це наша надійна опора на шляху євроінтеграції та досягнення цілей сталого розвитку нашої рідної країни!

Протягом цього навчального року, ми кожен день будемо вивчати по 10 нових слів. І тоді наприкінці року ці маленькі щоденні кроки приведуть нас до знання біля 2000 слів. Кожен день нові слова у наших соціальних мережах та групах.

Нашим надійним помічником у вивчені англійської мови погодився бути Пан Шкіперенко!

Спікаємо разом!

Приєднуйся до нашого каналу

👇👇👇

https://t.me/english_onmu

Наверх

background