🎉 Увага, старшокласники! 🎉

Готові перевірити свої знання та провести час весело і захоплююче? Запрошуємо вас на Командну інтелектуально-розважальну гру у форматі Quiz, яку обожнюють у всьому світі! 🌍
Що вас чекає? 7 динамічних турів, повних цікавих запитань про кіно 🎬, музику 🎵, подорожі 🌍, відомих людей 🧑‍🤝‍🧑, рекламу, бренди і багато іншого! Кожен тур — це новий виклик і можливість показати, наскільки крута ваша команда!
🎁 І найкраще — участь абсолютно БЕЗКОШТОВНА, а переможця чекає ПРИЗ! Тож не втрачайте шанс не лише весело провести час, але й виграти щось цікаве!
🗓️Коли і де?
Квіз пройде 16 листопада об 11:00 за адресою: вул. Мечникова, 34, Одеський національний морський університет, аудиторія 209 старого корпусу.
✅Що робити?
Збирай свою команду з друзів (від 2 до 8 осіб), реєструйся на гру та вступай у захоплюючу боротьбу з іншими командами! Це твій шанс проявити свої здібності, повеселитися і, можливо, стати переможцем!
🔥 Готовий кинути виклик? Приєднуйся і покажи, хто справжній гуру знань серед старшокласників! Не прогав свій шанс на яскраві емоції та незабутні враження!
💥 Квіз про все чекає на тебе!
Реєструйся вже зараз! 💙💛

Наверх

background