Очікуваний вплив проекту на розвиток контейнерних перевезень у Чорноморському регіоні:

Прийняття запропонованих процесів безпеки портовими адміністраціями, які приймають участь у проекті, і використання ними веб-додатків забезпечить ідентифікацію та відстеження транзитних контейнерів, що дозволить досягти нових рівней відстеження і контролю. Портові адміністрації та компанії (користувачі послуг портів) знають у будь-який момент часу, де знаходиться їх обладнання, а усі переміщення у основних місцях фіксуються для подальшого упорядкування та оптимізації. Це призведе до підвищення безпеки, зменшення капітальних витрат та значної економії обігу залучених портів.

Зокрема, запропонований проект дозволить портовим адміністраціям, відправникам та перевізника відстежувати безпеку та цілісність, швидкісні відправки ланцюгом постачань, бути впевненими, що контейнер було завантажено у безпечному пункті. Більш того, значне зниження вірогідності несанкціонованої події, яка може трапитися із транзитним контейнером, зіткнеться із урядовими правилами безпеки, що дозволить запобігти тривалим затримкам у відправленнях та отриманнях.

Викладене у значному ступені сприятиме ефективності послуг, які надаються портовими адміністраціями клієнтам. Це посилить імідж портових адміністрацій як значних та транснаціональних компаній, що у свою чергу призведе до збільшення контейнерного обороту. Більш того, підвищення ефективності місцевих портів, як очікується, призведе до екстраверсії регіональних підприємств, зниження логістичних витрат та відповідно – підвищення їх конкурентоспроможності.

Наверх

background