15 січня 2016 був запущений новий проект «Енергоефективність складування при морських ланцюгах поставок" (EnergyWare). Проект здійснюється за підтримки Міжнародної мережі співпраці для країн Східного партнерства (СП) IncoNet і координується Німецьким аерокосмічним центром (DLR). Це один з Твінінг грантів IncoNet Східного партнерства, під назвою "Кластеризація наукових проектів та установ", для спільної участі в конкурсах програми Горизонт 2020. Детальніше.

Це твінінг- партнерство між німецькими і українськими установами: Кафедрою «Морський бізнес та логістика» при Університеті Бремена, Інститутом енергозбереження та енергоменеджменту (Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" - НТУУ "КПІ") спільно з Одеським національним морським університетом -ОНМУ.

Тривалість проекту EnergyWare з 15 січня по 15 жовтня 2016 г. Основною метою є спільна пропозиція для Horizon 2020 Call-EE-15-2017 "Підвищення потенціалу для фактичної реалізації заходів щодо підвищення енергоефективності в промисловості і сфері послуг". Майбутня пропозиція буде зосереджена на (1) програмі з нарощування потенціалу для кваліфікованих і акредитованих експертів, які здійснюють енергоаудит (з фінансовими і технічними даними, щоб дозволити особам, які приймають рішення і фінансистам впливати на інвестиційні рішення), (2) навчання персоналу і розвиток потенціалу програми, підвищення корпоративної політики щодо енергоефективності, енергетичної культури та ініціатив в області стійких ланцюгів поставок.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, пройдіть за посиланнями:

http://pems.kpi.ua

http://www.mlog.uni-bremen.de/de/aktuelles_detail/items/Joint_workshop_with_the_multipliers_from_Ukraine

Наверх

background